Reactie plaatsen

Reacties

Tineke Veldhuis
een jaar geleden

Hallo gemeente,
Ik ben Tineke Veldhuis en hoop 3 januari uw gemeente te bezoeken.

Is er een mogelijkheid om mij aan te melden? Vanwege het coronabeleid van de regering. 30 mensen mogen naar de kerk.....
Ik ben 31 december tot en met 3 januari in Friesland. Ik heb in een naburig dorpje een B en B gehuurd.
Hartelijke groet
Tineke Veldhuis

Ineke
een jaar geleden

Kunnen jullie onderstaand bericht naar jullie gemeenteleden sturen. Alvast bedankt, Ineke

Jeugd met een Opdracht houdt in
Bolsward avondcursus discipelschap

BOLSWARD – Wat is het belang van het volgen van Jezus? Hoe ziet zoiets er in het dagelijks leven uit? Hoe kan het ons en onze omgeving beïnvloeden? Hoe moeten wij leven? Spreekt God nog? Voor mensen die zich in deze en nog veel meer vragen rond het christelijke leven willen verdiepen, draait vanaf september in Bolsward het programma TakeOff.

Tot en met februari komen in negen avonden en twee zaterdagen diverse onderwerpen aan de orde, die te maken hebben met de essentie van het christelijke geloof. Die gaan allereerst over het kennen van (de drie-enige) God, over de Bijbel, over Gods plan met de schepping en de volken èn over de plaats die de mens daarin heeft. Aan het programma zijn huiswerkopdrachten verbonden, een actiedag, en geregelde gesprekken met een mentor. De TakeOff wil de deelnemers vooral toerusten om niet slechts in Jezus te geloven, maar ook om Hem in hun levenswandel te volgen. Het thema is dit keer ‘Kom laat ons buigen voor de Heer’ (n.a.v. Psalm 95).

TakeOff is een initiatief van het regioteam Fryslân van Jeugd met een Opdracht. Het programma draaide in Bolsward al twee keer eerder. JmeO is een wereldwijd opererende zendingsorganisatie, die actief is op de terreinen van evangelisatie, training en hulpverlening. Het motto is ‘God kennen en Hem bekend maken’. Een bekende training die JmeO aanbiedt, is de Discipelschap Training School (DTS), waarvan de TakeOff is afgeleid.

Voor meer informatie en aanmelding: website ywam.frl of e-mail info@ywam.frl.

Marga Barwaldt
2 jaar geleden

De vraag is of ik lid wil worden maar ik twijfel of dat wel bij mij past op dit moment.

Marga Barwaldt
3 jaar geleden

Voor de bijbelstudie avond op donderdag 28 febr. om 19.30 uur zou ik eventueel vervoer nodig hebben. Ik zou graag daar bij aanwezig zijn. Groet van Marga

Esther
3 jaar geleden

De website begint al wat te worden! Wat een mooie missie en visie hebben jullie beschreven. Daar kan ik me wel bij aansluiten.

jan
3 jaar geleden

busy